PASSION GOLF STUDIO AVATAAN LAUANTAINA 29.10.!

Passion Golf Studion avajaistarjous!

Kaikille pelaajille ensimmäinen tunti veloituksetta! Tämä avajaistarjous on voimassa rajoitetun ajan, ja se koskee kaikkia, eli myös niitä jotka ovat pelanneet meillä aiempina talvina.

Esimerkiksi kaksi pelaajaa voi varata yhdessä 2h vuoron veloituksetta! Ajat varattavissa nettisivuiltamme tai puhelimitse!

Toistaiseksi ajat ovat varattavissa joka päivälle klo 12-20. Huomiothan kuitenkin sen, että mikäli sinulla ei ole aikaa varattuna etukäteen, kannattaa varmistaa olemmeko paikalla, koska olemme auki varausten mukaan.

Tervetuloa pelaamaan!

Lisätietoja

Hanna 0407430991

Pat 0445739989

Muut ajankohtaiset

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ma-pe klo 13-21 sekö la-su klo 10-20. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.