Erilainen pelikokemus.

Aukioloajat

MA - PE 13-21

(varausten mukaan, lue tarkemmin alta)

LA - SU 10-20

(varausten mukaan, lue tarkemmin alta)

Saapuminen ja pysäköinti

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet tästä.

Simulaattorit

Foresight Sports - uusi standardi

Ajanvaraus

Varaa peliaikasi tästä

Hinnasto

Simulaattorit 1-7

  • Arkisin ennen klo 16 20€/h
  • Arkisin klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja pyhinä 35€/h

Simulaattori 8

  • Kaikki ajat 12€/h

Sarjakortit

  • 5h-kortti 125€ (25€/h)
  • 10h-kortti 200€ (20€/h)

(voi käyttää kaikkina päivinä ja kellonaikoina)

Henkilökohtainen kuukausikortti

120€

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Henkilökunta:

Pat Ahosilta
Toimitusjohtaja
pat.ahosilta@passiongolf.fi
044 573 9989

Hanna Ahosilta
hanna.ahosilta@passiongolf.fi
040 743 0991

Niko Viklund
niko.viklund@passiongolf.fi

Studio:

Valimotie 25, 00380 Helsinki

helsinki@passiongolf.fi

041 310 6426

Passion Golf Studio tarjoaa asiakkailleen erilaisen pelikokemuksen. Se koostuu useasta tekijästä. Käyttämämme simulaattorit mahdollistavat oikeasti myös tarkan lähipelin. Se yhdistettynä siihen, että annamme jokaiselle asiakkaalle perusteellisen opastuksen pelaamiseen ja puttaamiseen, takaavat yhdessä täysin uudenlaisen simulaattorikokemuksen. Anna meille mahdollisuus näyttää mihin pystymme. Me lupaamme, että ajatuksesi golfsimulaattoreista ei ole sen jälkeen enää entisensä.

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ma-pe klo 13-21 sekö la-su klo 10-20. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Osoitteemme on Valimotie 25. Iso punainen tiilirakennus, samassa talossa sijaitsee mm. Rush -trampoliinipuisto. Sisäänkäyntimme on autokatoksen alla, mutta parkkipaikoille ajo tapahtuu ennen autokatosta olevaa ”kujaa” pitkin. Kujalla oleva puomi on avoinna aukioloaikojemme mukaan.

Kujan jälkeen vasemmalla on Passion Golf Studion 7 maksutonta asiakaspaikkaa. Mikäli kaikki paikat ovat varattuna, katoksessa on muutama ”Passion Golf Studio” -tarroilla merkitty lisäpaikka. Jos nekin ovat täynnä, molemmilla puolilla taloa on lisäksi maksulliset parkkipaikat. Sisäänkäyntimme löytyy autokatoksen alta, Valimotien puoleisesta päädystä. Sisälle tultuasi reitti johtaa hissille, ja hissillä noustaan viidenteen kerrokseen, jossa studiomme sijaitsee. Jos teillä on vaikeuksia löytää perille, soittakaa Passion Golf Studion numeroon (041 310 6426), niin opastamme tarkemmin.

Studion Simulaattorit

1. GC Quad. Mahdollisuus saada myös mailan lukuja. Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

2. GC Quad. Mahdollisuus saada myös mailan lukuja. Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

3. GC Hawk. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

4. GC Quad. Mahdollisuus saada myös mailan lukuja. Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

5. GC3.  Mahdollisuus saada myös mailan lukuja. Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

6. GC Hawk. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

7. GC Hawk. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

8. GC2. Vain rightin pelaajille. Low cost -simulaattori vaatimattomammilla oheisvirityksillä: kapeampi tila, pienempi lyöntikangas, pienempi ja himmeämpi kuva, suppeampi kenttävalikoima, ei mahdollisuutta saada mailan lukuja. 

Varataksesi ajan, rekisteröidy ajanvarausjärjestelmään. Sen voi tehdä esimerkiksi omilla Facebook -tunnuksilla, tai rekisteröitymällä sähköpostiosoitteella. Studiolla on tällä hetkellä käytössä 8 simulaattoria. Simulaattoreissa 3, 6 ja 7 voi pelata samanaikaisesti sekä leftin että rightin puolelta.

Simulaattorit 1, 2, 4 ja 5 ovat sellaisia, joissa voi yhtä aikaa pelata vain samankätisiä pelaajia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja. Simulaattorissa 8 voi pelata vain rightin pelaajia.

Sarjakortit

Käy myös ilta- ja viikonlopputunteina, mutta ei voi käyttää ryhmävarauksiin (monta simulaattoria yhtä aikaa). Eli yhtä sarjakorttia voi käyttää vain yhteen simulaattoriin kerrallaan.

Kuukausikortti

– Sisältää 10 henkilökohtaista simulaattorituntia yhden kuukauden aikana

– Kuukausikortti on voimassa yhden kuukauden ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen

– Lisätunnit saman kuukauden aikana 10€/h

– Esimerkkitilanne 1: Kaksi kuukausikorttilaista pelaa kahden tunnin vuoron. Molempien kuukausikortista kuluu yksi tunti.

– Esimerkkitilanne 2: Kuukausikorttilainen pelaa kahden tunnin vuoron ei-kuukausikorttilaisen kanssa. Kuukausikorttilaisen kortilta kuluu yksi tunti, ja toinen tunti maksetaan normaalin tuntihinnaston mukaan.