Erilainen pelikokemus.

Aukioloajat

Joka päivä klo 06-24

Ohjevideot

Täältä löydät ohjeita koneiden käynnistämiseen ja pelaamiseen.

Simulaattorit

Foresight Sports - uusi standardi

Ajanvaraus

Varaa peliaikasi alta

Hinnasto

20€/tunti

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Passion Golf Oy

Karhun Kellari, Kauppakatu 13 Iisalmi

pirhonenjoonas@gmail.com

Joonas Pirhonen 040 518 9130
Joni Norring 045 343 2636
Aki Vainionpää 040 030 5458

Passion Golf Studion Foresight Sportsin golfsimulaattoreiden kamerateknologia mahdollistaa sekä ulko- että sisätiloissa maailman tarkimman pallo- ja mailadatan. Laitteiden suurnopeuskamerat ottavat pallosta jopa 10 000 kuvaa sekunnissa, minkä ansiosta pallon lentoon liittyvät arvot, kuten alakierteen määrä ja kierteen suunta, pystytään mittaamaan suoraan pallosta ilman lavan asennosta ja kulkusuunnasta tehtäviä arvauksia. Tämä mahdollistaa myös äärimmäisen tarkan lähipelin ja puttaamisen simulaattorissa.

Löitpä sitten millaisen lyönnin tahansa, kamera kuvaa pallon juuri niin kuin se lähtee, ja lyönti piirtyy valkokankaalle juuri niin hyvänä tai huonona, kuin se oikeasti oli. Kamera ei valehtele.

1. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

2. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

3. GC Hawk (Ball & Club data) Mahdollisuus saada kaikki luvut mailan liikkeistä, soveltuu hyvin myös pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

4. GC Hawk (Ball Only) Ei mailanmittausta, soveltuu hyvin pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ma-pe klo 13-21 sekö la-su klo 10-20. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.