Tammikuun pariscramble


Pelimuoto: 2 hengen scramble ¼ tasoituksilla (tarkat tasoitukset lasketaan yhteen, ja jaetaan neljällä) Pelitasoitus ei kuitenkaan voi olla isompi kuin kummankaan pelaajan oma tasoitus.

Ilmoittautuminen ennen kilpailukierroksen aloittamista Hannalle 040-7430991, mukaan molempien pelaajien nimet sekä tarkat tasoitukset.

Runkosarjan peliaika: 11.1.-25.1., mahdollisuus pelata rajaton määrä kisakierroksia, paras tulos jää voimaan. Runkosarjan 8 parasta paria pääsevät jatkoon, ja pelaavat playoffsit tasoituksellisena reikäpelinä siten, että 1. vs. 8., 2. vs 7., jne. Pelaajat sopivat nämä pelit keskenään.

Ei erillistä kilpailumaksua, pelaajat maksavat normaalisti käyttämänsä simulaattoritunnit.

Kisa-asetukset:

Kenttä: Teton Pines
Tii: Miehet White 5772, Naiset Red 4963
Gimmie: 6ft
Pin placement: Normal
Stimp: 7 (tarkista tämä ykköstiillä)

Pelattuaan kisakierroksen kilpailijat ottavat kuvan tuloskortista, ja lähettävät sen Hannalle numeroon 040-7430991. Mikäli kisa-asetukset ovat väärin, kierrostulos hylätään automaattisesti. Jos asetuksissa on jotain epäselvää, varmista soittamalla että ne ovat oikein.
Ajantasainen tulosluettelo päivitetään Passion Golf Studion nettisivuille.

Erilainen pelikokemus.

Aukioloajat

Joka päivä klo 06-24

Saapuminen ja pysäköinti

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet alta.

Ohjevideot

Täältä löydät ohjeita koneiden käynnistämiseen ja pelaamiseen.

Simulaattorit

Foresight Sports - uusi standardi

Ajanvaraus

Varaa peliaikasi alta

Hinnasto

Simulaattorit 1 ja 2

Arkisin 15€/h

Viikonloppuisin 20€/h

Simulaattorit 3 ja 4

Arkisin 20€/h

Viikonloppuisin 25€/h

Henkilökohtainen kuukausikortti

120€

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Passion Golf Oy

Leväsentie 2, 70700 Kuopio

studio@passiongolf.fi

Hanna Ahosilta 040 743 0991
Pat Ahosilta 044 573 9989

Varataksesi ajan, rekisteröidy ajanvarausjärjestelmään. Studiolla on nyt käytössä 4 simulaattoria. Simulaattorit 1-2 ovat sellaisia, joissa voi yhtä aikaa pelata vain saman kätisiä pelaajia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

Simulaattorit 3 ja 4 ovat sellaisia, joissa voi pelata samanaikaisesti sekä leftin että rightin puolelta.

Passion Golf Studion Foresight Sportsin golfsimulaattoreiden kamerateknologia mahdollistaa sekä ulko- että sisätiloissa maailman tarkimman pallo- ja mailadatan. Laitteiden suurnopeuskamerat ottavat pallosta jopa 10 000 kuvaa sekunnissa, minkä ansiosta pallon lentoon liittyvät arvot, kuten alakierteen määrä ja kierteen suunta, pystytään mittaamaan suoraan pallosta ilman lavan asennosta ja kulkusuunnasta tehtäviä arvauksia. Tämä mahdollistaa myös äärimmäisen tarkan lähipelin ja puttaamisen simulaattorissa.

Löitpä sitten millaisen lyönnin tahansa, kamera kuvaa pallon juuri niin kuin se lähtee, ja lyönti piirtyy valkokankaalle juuri niin hyvänä tai huonona, kuin se oikeasti oli. Kamera ei valehtele.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Passion Golf Studio Kuopion osoite on Leväsentie 2. Sijaitsemme kauppakeskus Hermanissa, ja sisäänkäyntimme on kauppakeskuksen takana, eli vastakkaisella puolella esimerkiksi Rustan sisäänkäyntiä. 

Parkkipaikoille pääsee ajamaan Hermanin pohjoispuolelta. Aja kiviseinän vierestä ylös, niin parkkipaikkamme ovat oikealla.

KATSO ALTA VIDEO STUDIOLLE SAAPUMISESTA!

 

1. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

2. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

3. GC Hawk (Ball & Club data) Mahdollisuus saada kaikki luvut mailan liikkeistä, soveltuu hyvin myös pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

4. GC Hawk (Ball Only) Ei mailanmittausta, soveltuu hyvin pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

Kuukausikortti

– Sisältää 10 henkilökohtaista simulaattorituntia yhden kuukauden aikana

– Kuukausikortti on voimassa yhden kuukauden ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen

– Lisätunnit saman kuukauden aikana 10€/h

– Esimerkkitilanne 1: Kaksi kuukausikorttilaista pelaa kahden tunnin vuoron. Molempien kuukausikortista kuluu yksi tunti.

– Esimerkkitilanne 2: Kuukausikorttilainen pelaa kahden tunnin vuoron ei-kuukausikorttilaisen kanssa. Kuukausikorttilaisen kortilta kuluu yksi tunti, ja toinen tunti maksetaan normaalin tuntihinnaston mukaan.

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ma-pe klo 13-21 sekö la-su klo 10-20. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.