TÄRKEÄ TIEDOTE!

Hyvät Asiakkaat!

Passion Golf Studio Kuopion varausjärjestelmä vaihtuu ja samalla aukioloaikamme kasvavat. Sisäänkäynti toimii jatkossa ovikoodilla, jonka saat varauksen yhteydessä. Koodi toimii 15 minuuttia ennen varauksen alkua ja on voimassa varauksen ajan sekä 15 minuuttia varauksen päättymisen jälkeen.

Peliajat ovat varattavissa joka päivä klo 6-24. Simulaattoreissa on ohjeet, kuinka ne laitetaan päälle.

Kotisivuiltamme löytyy myös kattavat video-ohjeet pelaamisesta ja koneiden käytöstä, suosittelemme tutustumaan niihin jo etukäteen. Tämä auttaa teitä saamaan paremman pelikokemuksen. Jos joku asia pelissä tai pallonlennossa vaikuttaa mielestänne oudolta/väärältä, ottakaa yhteyttä. Autamme mielellämme. Yleensä syy löytyy esim. vääristä asetuksista, heijastimista, yms. Mikäli kaikki asetukset ovat kunnossa, pallo lentää myös simulaattorissa ihan samalla tavalla kuin oikealla kentällä.

Henkilökunta tulee siis jatkossa olemaan paikalla vain erikseen ilmoitettuina aikoina, mutta pääosin simulaattorit toimivat itsepalveluperiaatteella.

Hinnoittelussa olemme siirtyneet yhteen hintaan, eli tuntihinta on kellonajasta ja simulaattorista riippumatta aina 20€ /h.

Toki kk- ja kausikortit ovat edelleen olemassa. Niihin voi tutustua tarkemmin kotisivuillamme. Jos sinulla on jo kk- tai kausikortti, rekisteröidy uuteen järjestelmään ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä.

Järjestelmän vaihtumisen takia kaikkien asiakkaiden on rekisteröidyttävä uuteen systeemiin. Varauksien maksu tulee suorittaa varauksen yhteydessä. Jos joudutte perumaan vuoronne, palautamme maksetun rahan saldona järjestelmään, jolloin voitte käyttää sen seuraavan varauksenne maksuun.

Myös kilpailut käynnistyvät aivan pian, niistä informoidaan lisää somessa ja kotisivuillamme.

Mikäli teillä tulee ongelmia uuden varausjärjestelmän tai koneiden käyttämisen suhteen, voitte aina soittaa henkilökunnallemme, ja saatte sieltä apua.

Hanna 040 743 0991
Pat 044 573 9989

Erilainen pelikokemus.

Aukioloajat

Joka päivä klo 06-24

Saapuminen ja pysäköinti

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet alta.

Ohjevideot

Täältä löydät ohjeita koneiden käynnistämiseen ja pelaamiseen.

Simulaattorit

Foresight Sports - uusi standardi

Ajanvaraus

Varaa peliaikasi alta

Hinnasto

TUNTIHINTA

20€/h

KUUKAUSIKORTTI

120€/kk

KAUSIKORTTI

600€

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Passion Golf Oy

Leväsentie 2, 70700 Kuopio

studio@passiongolf.fi

Hanna Ahosilta 040 743 0991
Pat Ahosilta 044 573 9989

Varataksesi ajan, rekisteröidy ajanvarausjärjestelmään. Studiolla on nyt käytössä 4 simulaattoria. Simulaattorit 1-2 ovat sellaisia, joissa voi yhtä aikaa pelata vain saman kätisiä pelaajia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

Simulaattorit 3 ja 4 ovat sellaisia, joissa voi pelata samanaikaisesti sekä leftin että rightin puolelta.

Passion Golf Studio tarjoaa asiakkailleen erilaisen pelikokemuksen. Se koostuu useasta tekijästä. Käyttämämme simulaattorit mahdollistavat oikeasti myös tarkan lähipelin. Se yhdistettynä siihen, että annamme jokaiselle asiakkaalle perusteellisen opastuksen pelaamiseen ja puttaamiseen, takaavat yhdessä täysin uudenlaisen simulaattorikokemuksen. Anna meille mahdollisuus näyttää mihin pystymme. Me lupaamme, että ajatuksesi golfsimulaattoreista ei ole sen jälkeen enää entisensä.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Passion Golf Studio Kuopion osoite on Leväsentie 2. Sijaitsemme kauppakeskus Hermanissa, ja sisäänkäyntimme on kauppakeskuksen takana, eli vastakkaisella puolella esimerkiksi Rustan sisäänkäyntiä. 

Parkkipaikoille pääsee ajamaan Hermanin pohjoispuolelta. Aja kiviseinän vierestä ylös, niin parkkipaikkamme ovat oikealla.

KATSO ALTA VIDEO STUDIOLLE SAAPUMISESTA!

 

1. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

2. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

3. GC Hawk (Ball & Club data) Mahdollisuus saada kaikki luvut mailan liikkeistä, soveltuu hyvin myös pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

4. GC Hawk (Ball Only) Ei mailanmittausta, soveltuu hyvin pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

Kuukausikortti

– Sisältää 10 henkilökohtaista simulaattorituntia yhden kuukauden aikana

– Kuukausikortti on voimassa yhden kuukauden ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen

– Lisätunnit saman kuukauden aikana 10€/h

– Esimerkkitilanne 1: Kaksi kuukausikorttilaista pelaa kahden tunnin vuoron. Molempien kuukausikortista kuluu yksi tunti.

– Esimerkkitilanne 2: Kuukausikorttilainen pelaa kahden tunnin vuoron ei-kuukausikorttilaisen kanssa. Kuukausikorttilaisen kortilta kuluu yksi tunti, ja toinen tunti maksetaan normaalin tuntihinnaston mukaan.

Kausikortti

– Sisältää 10 henkilökohtaista simulaattorituntia joka kalenterikuukaudessa ajalla lokakuu 2023 – huhtikuu 2024

– Yhteensä siis jopa 70 tuntia (8,60€/h)

– Lisätunnit 10€/h

– Esimerkkitilanne 1: Kausikorttilainen pelaa kahden tunnin vuoron kausi- tai kk-korttilaisen kanssa. Molempien kortista kuluu yksi tunti.

– Esimerkkitilanne 2: Kausikorttilainen pelaa kahden tunnin vuoron henkilön kanssa, jolla ei ole kausi- tai kk-korttia. Kausikorttilaisen kortista kuluu yksi tunti, toinen tunti maksetaan normaalin tuntihinnaston mukaan.

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ma-pe klo 13-21 sekö la-su klo 10-20. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.