Kevät etenee ja tarjoukset jatkuvat!

-50% normaalihinnoista arkisin klo 15 asti

-25% normaalihinnoista klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin
 
Tarjoukset lunastettavissa koodilla TARINAHARJU, voimassa toistaiseksi.
 
Ohessa vielä linkki Golfpisteen podcastiin, jossa keskustellaan simulaattoreista. Golfpiste kävi testaamassa myös Passion Golf Studiolla käytössä olevat Foresightin laitteet, niistä puhutaan kohdasta 18min 30sek alkaen:
 

Erilainen pelikokemus.

Aukioloajat

Joka päivä klo 06-24

Saapuminen ja pysäköinti

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet alta.

Ohjevideot

Täältä löydät ohjeita koneiden käynnistämiseen ja pelaamiseen.

Simulaattorit

Foresight Sports - uusi standardi

Ajanvaraus

Varaa peliaikasi alta

Hinnasto

Simulaattorit 1 ja 2

Arkisin 15€/h

Viikonloppuisin 20€/h

Simulaattorit 3 ja 4

Arkisin 20€/h

Viikonloppuisin 25€/h

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Passion Golf Oy

Leväsentie 2, 70700 Kuopio

studio@passiongolf.fi

Hanna Ahosilta 040 743 0991
Pat Ahosilta 044 573 9989

Passion Golf Studion Foresight Sportsin golfsimulaattoreiden kamerateknologia mahdollistaa sekä ulko- että sisätiloissa maailman tarkimman pallo- ja mailadatan. Laitteiden suurnopeuskamerat ottavat pallosta jopa 10 000 kuvaa sekunnissa, minkä ansiosta pallon lentoon liittyvät arvot, kuten alakierteen määrä ja kierteen suunta, pystytään mittaamaan suoraan pallosta ilman lavan asennosta ja kulkusuunnasta tehtäviä arvauksia. Tämä mahdollistaa myös äärimmäisen tarkan lähipelin ja puttaamisen simulaattorissa.

Löitpä sitten millaisen lyönnin tahansa, kamera kuvaa pallon juuri niin kuin se lähtee, ja lyönti piirtyy valkokankaalle juuri niin hyvänä tai huonona, kuin se oikeasti oli. Kamera ei valehtele.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Passion Golf Studio Kuopion osoite on Leväsentie 2. Sijaitsemme kauppakeskus Hermanissa, ja sisäänkäyntimme on kauppakeskuksen takana, eli vastakkaisella puolella esimerkiksi Rustan sisäänkäyntiä. 

Parkkipaikoille pääsee ajamaan Hermanin pohjoispuolelta. Aja kiviseinän vierestä ylös, niin parkkipaikkamme ovat oikealla.

KATSO ALTA VIDEO STUDIOLLE SAAPUMISESTA!

 

1. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

2. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

3. GC Hawk (Ball & Club data) Mahdollisuus saada kaikki luvut mailan liikkeistä, soveltuu hyvin myös pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

4. GC Hawk (Ball Only) Ei mailanmittausta, soveltuu hyvin pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

Varataksesi ajan, rekisteröidy ajanvarausjärjestelmään. Studiolla on nyt käytössä 4 simulaattoria. Simulaattorit 1-2 ovat sellaisia, joissa voi yhtä aikaa pelata vain saman kätisiä pelaajia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

Simulaattorit 3 ja 4 ovat sellaisia, joissa voi pelata samanaikaisesti sekä leftin että rightin puolelta.

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ma-pe klo 13-21 sekö la-su klo 10-20. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.