Ilmoittautuminen talven kolmanteen Winter Tour Scrambleen on nyt käynnissä!

Erilainen pelikokemus.

Aukioloajat

Joka päivä 12-20

(varausten mukaan, lue tarkemmin alta)

Saapuminen ja pysäköinti

Katso saapumis- ja pysäköintiohjeet alta.

Simulaattorit

Foresight Sports - uusi standardi

Ajanvaraus

Varaa peliaikasi alta

Hinnasto

Avaa hinnasto alta

Ajankohtaista

Yhteystiedot

Passion Golf Oy

Leväsentie 2, 70700 Kuopio

studio@passiongolf.fi

Hanna Ahosilta 040 743 0991
Pat Ahosilta 044 573 9989

Passion Golf Studio tarjoaa asiakkailleen erilaisen pelikokemuksen. Se koostuu useasta tekijästä. Käyttämämme simulaattorit mahdollistavat oikeasti myös tarkan lähipelin. Se yhdistettynä siihen, että annamme jokaiselle asiakkaalle perusteellisen opastuksen pelaamiseen ja puttaamiseen, takaavat yhdessä täysin uudenlaisen simulaattorikokemuksen. Anna meille mahdollisuus näyttää mihin pystymme. Me lupaamme, että ajatuksesi golfsimulaattoreista ei ole sen jälkeen enää entisensä.

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa joka päivä klo 12-20.

Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Osoitteemme on Valimotie 25. Iso punainen tiilirakennus, samassa talossa sijaitsee mm. Rush -trampoliinipuisto. Sisäänkäyntimme on autokatoksen alla, mutta parkkipaikoille ajo tapahtuu ennen autokatosta olevaa ”kujaa” pitkin. Kujalla oleva puomi on avoinna aukioloaikojemme mukaan.

Kujan jälkeen vasemmalla on Passion Golf Studion 7 maksutonta asiakaspaikkaa. Mikäli kaikki paikat ovat varattuna, katoksessa on muutama ”Passion Golf Studio” -tarroilla merkitty lisäpaikka. Jos nekin ovat täynnä, molemmilla puolilla taloa on lisäksi maksulliset parkkipaikat. Sisäänkäyntimme löytyy autokatoksen alta, Valimotien puoleisesta päädystä. Sisälle tultuasi reitti johtaa hissille, ja hissillä noustaan viidenteen kerrokseen, jossa studiomme sijaitsee. Jos teillä on vaikeuksia löytää perille, soittakaa Passion Golf Studion numeroon (041 310 6426), niin opastamme tarkemmin.

1. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

2. GC 3 (Ball & Club data) Mahdollisuus saada 4 lukua mailan liikkeistä (speed, path, angle of attack ja efficiency). Samalla vuorolla voi olla vain samalta puolelta pelaavia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.

3. GC Hawk (Ball & Club data) Mahdollisuus saada kaikki luvut mailan liikkeistä, soveltuu hyvin myös pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

4. GC Hawk (Ball Only) Ei mailanmittausta, soveltuu hyvin pelikäyttöön. Left ja Right -pelaajat voivat pelata samalla vuorolla.

Varataksesi ajan, rekisteröidy ajanvarausjärjestelmään. Sen voi tehdä esimerkiksi omilla Facebook -tunnuksilla, tai rekisteröitymällä sähköpostiosoitteella. Studiolla on nyt käytössä 4 simulaattoria. Simulaattorit 1-2 ovat GC 3, joissa voi yhtä aikaa pelata vain saman kätisiä pelaajia, eli joko kaikki leftejä tai kaikki righteja.


Simulaattorit 3 ja 4 ovat sellaisia, joissa voi pelata samanaikaisesti sekä leftin että rightin puolelta.

AUKIOLOAJAT

Passion Golf Studion peliajat ovat toistaiseksi varattavissa ti-su klo 12-22. Mikäli et ole varannut aikaa etukäteen kalenterista, varmistathan ensin puhelimitse onko Studio avoinna. Jos olet varannut ajan, tällöin henkilökunta on aina paikalla ja ovet ovat silloin avoinna myös satunnaiskävijöille.